Indlæg

Indlæg

Gør det ondt under fødderne når du går? Har du smerter i ben eller hofter? Så kan det være du har brug for indlæg?


Hos Feet4U er der mulighed for at lave individuelle indlæg til dig ved hælp af nyeste teknologi. Der laves forebyggende, aflastende og korrigerende indlæg og alle er skræddersyet til netop dit behov.


Din fod scannes ved hjælp af en digital fodscanner og sammen med den individuelle undersøgelse af dine fødder fremstilles lige det indlæg du har brug for.


Sammen gennemgår vi scanningen og finder frem til den type indlæg der passer bedst til dit behov.

Er der tale om forebyggende og/eller aflastende indlæg til f.eks. meget sårbare fødder, hvor der er risiko for sårdannelser. Her vil der typisk også være tale om patienter med nedsat følesans, nedsat blodforsyning eller hvor vævet i fodsålen er meget tyndt. Også overvægt taler for et aflastende indlæg.


Korrigerende indlæg fremstilles ved forekomsten af medfødte eller erhvervede fejlstillinger i fødderne. Der kan f.eks. være tale om hulfod, platfod, nedsunken forfod, skæve hælvinkler m.m.

Hvordan hjælper dynamiske indlæg?

tillader fodens funktion

korrigerer fejlstillinger

sikrer individuel tilpasning

virker støddæmpende

fjerne smerter

øge muskelstyrken

fjerne tryk eller flytte tryk

Dynamiske indlæg bruges ved

Cavusfod/ hulfod

nedsunken forfod

arbejde på hårdt underlag

sport - f.eks. løb

stående arbejde

diabetiker/ sukkersyge

platfod

slidgigt/ knæ

hælspore

og meget mere

Der ydes tilskud til indlæg fra Danmark og i tilfælde af sukkersyge og andre lægehenviste tilfælde også tilskud fra det offentlige. Da der er mange muligheder anbefaler vi at du snakker med din læge, kommune eller Feet4U om dine muligheder.